Termékek

Csökkentett Deutériumtartalmú Termékek

A HYD Kft., szabadalmai alapján, élelmiszer- és gyógyászati termékkategóriában fejlesztett és engedélyeztetett csökkentett deutériumtartalmú termékeket. Az élelmiszer kategóriában engedélyeztetett termékcsaládot, melynek tagjai a természetes értéknél kevesebb deutériumot tartalmazó ivóvíz termékek, a HYD Kft. saját üzletein kívül gyógynövényboltok és egyes gyógyszertárak is forgalmazzák.

A Vetera-DDW-25® A.U.V. csökkentett deutériumtartalmú állatgyógyászati készítményt 1999-ben, vényköteles állatgyógyszerként, daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére törzskönyvezte az FVM Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrzési Főosztálya az egészségügyi miniszterrel egyetértésben. Az állatgyógyászati készítmény forgalomba hozatali engedélye 2011-ben került megújításra gyógyhatású készítmény kategóriában. A termék daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére szolgál, nem vényköteles. Nyilvántartási száma: 084/1/2011 MgSzH ÁTI. A Vetera-DDW-25® készítmény megvásárolható a HYD Kft. mintaboltjaiban, az állatpatikákban, valamint az állatgyógyászati készítményeket is forgalmazó gyógyszertárakban.

A csökkentett deutériumtartalmú élelmiszer-készítményeket az illetékes hatóságok nem ismerték el gyógyszerként, így ezeknek a hatályos jogszabályok szerint gyógyhatás nem tulajdonítható!