Könyvek

Deutériummegvonás – Új lehetőség a rákgyógyításban és az egészségmegőrzésben

Somlyai Gábor

A kötet a tudomány legújabb eredményeire építve gyökeresen más szemlélettel közelíti meg a betegségkört, mutatja be a rák kialakulásának folyamatát, hátterét, rakja le a hatékony gyógyítás új módozatának tudományos alapjait. A szerző bemutatja a kutatások és a klinikai alkalmazás eddigi eredményeit, ismerteti a deutériummegvonás elvén működő eljárást, mely minden eddiginél hatékonyabb és egyben kíméletesebb eszközt kínál a daganatos és egyéb krónikus betegségek kezelésére.

A könyv megrendelhető, vagy elektronikus változatban megvásárolható ide kattintva.

Győzzük le a rákot

Somlyai Gábor

A könyv két részből áll. A Mindenkinek, illetve a Betegeknek című fejezetben a szerző közérthető módon összefoglalja a rák keletkezésének okait és a deutériummegvonás elvén alapuló gyógymód működési mechanizmusát. A második, orvosoknak-kutatóknak szóló részben ismerteti az 1990 óta végzett kutatások, klinikai kísérletek eredményeit, gyakorlati tanácsokkal, adagolási útmutatókkal szolgál.

A könyv megrendelhető ide kattintva.

Deuteriumdepletion – A New Way in Curing Cancer and Preserving Health

Somlyai Gábor

A kötet sorra veszi a rákgyógyászatban leggyakrabban használt hagyományos kezelési módokat, bemutatja azok leghatékonyabb kombinációit, és részletes útmutatást ad a deutériummegvonás kiegészítő alkalmazásához. Ismerteti a módszer hatásmechanizmusát, a hatékonyságát befolyásoló legfontosabb tényezőket, alkalmazásának főbb szempontjait.

Az eljárásban rejlő terápiás lehetőségeket 16 tumortípuson, klinikai vizsgálatok eredményein és konkrét esetismertetéseken keresztül mutatja be. Kiemelten fontos része a könyvnek a deutériummegvonás egészséges életmódba illesztését ismertető fejezet. A könyv záró része konkrét alkalmazási tanácsokat tartalmaz, hasznos útmutatóként szolgálva az egészségtudatos emberek és a betegséggel küzdők számára egyaránt.

A kötet egyensúlyra törekszik; legyen a könyv olvasmányos és követhető a laikus olvasó számára, de a kutatóknak, orvosoknak is megfelelő színvonalon mutassa be a kutatások és a klinikai alkalmazás eddigi eredményeit, ismertesse a deutériummegvonás elvén működő eljárást, mely minden eddiginél hatékonyabb és egyben kíméletesebb eszközt kínál a daganatos és egyéb krónikus betegségek kezelésére.

A könyv megrendelhető ide kattintva.

Defeating Cancer!

Gábor Somlyai

A könyv a Győzzük le a rákot! című kötet amerikai kiadása, mely a 1st Book Library gondozásában jelent meg az Amerikai Egyesült Államokban. A kiadó jelenlegi neve: Author Solutions Inc.

A könyv megrendelhető ide kattintva.

Let's Defeat Cancer!

Gábor Somlyai

A könyv a Győzzük le a rákot! című kötet angol nyelvű kiadása, amely az Akadémiai Kiadó gondozásában jelent meg 2001-ben.